Att arbeta hemifrån har under de senaste veckorna verkligen blivit något alla talar om. Några av oss är kanske mer vana att arbeta hemifrån än andra, men frågan kvarstår:

Hur planerar ni att se till att era anställda håller uppe produktiviteten när de arbetar hemifrån?

Begär en kostnadsfri kontorslösning från Ergotron idag!

Dra nytta av ergonomin som kommer att boosta era anställdas produktivitet och välmående när de arbetar hemifrån. Välj er lösning:

NeoFlex LapTop-stativ, LX Arm dubbel sida vid sida (svart), WorkFit Z-Mini

Gällande villkor för erbjudandet: Ergotron erbjuder en kostnadsfri produkt till kunder baserat på villkoren längst ned på sidan.

NeoFlex LapTop-stativ för en hälsosam arbetsställning

De flesta av oss fortsätter att arbeta hemifrån på våra bärbara datorer eftersom det är enkelt att flytta från ett rum till balkongen eller till och med till ett bord i trädgården. Men att arbeta ett 8-timmarspass framför skärmen på en bärbar dator kan vara en utmaning för kroppshållningen. Hitta en arbetsställning där ryggen hålls rak och undvik trötthet och muskelsmärtor med hjälp av en enkel justering! För upp skärmen i ögonnivå med hjälp av det lätta och portabla NeoFlex LapTop-stativet från Ergotron och gör arbete hemifrån både hälsosamt och produktivt.
 

LX Arm dubbel sida vid sida för större flexibilitet

Om du använder en extern datorskärm, bör den vara placerad i ögonhöjd, eller något under, så att blicken är vänd lite nedåt när du ser mot mitten av skärmen. Bildskärmen bör dessutom placeras minst 51 cm från ögonen. Glöm inte att luta bildskärmen bakåt mellan 10° och 20° för att få det bästa avståndet. När du använder två bildskärmar är det viktigt att du ställer in dem korrekt för att få bästa möjliga arbetsställning. Upptäck Ergotrons LX Arm dubbel sida vid sida och förbättra ditt välmående.

WorkFit Z - Mini för mer rörelse

Vi är gjorda för att röra på oss och inte vara stillasittande under alltför långa perioder. Så även om arbetsstationen är inställd på rätt sätt, är det viktigt att försöka röra på sig var 30:e minut. Ett sätt att få in rörelse i arbetet är med hjälp av ett laptop-bord för sitt/-ståbord. Med det kan man omvandla praktiskt taget vilken yta som helst hemma till ett sitt-/ståbord. Med Ergotrons WorkFit Z-Mini kan användare arbeta vid ett sitt-/ståbord även i trånga utrymmen. Justera WorkFit Z-Mini enkelt för sittande eller stående arbete med en lätthanterlig spak och möjliggör arbete stående på några minuter. Ingen montering krävs.

Villkor för erbjudandet
Vi godtar inte förfrågningar från företag
med mindre än 100 anställda.

Små och medelstora företag                 
100-999 anställda        

Större företag
1000+ anställda

 


Carl Mohlin

Carl.Mohlin@ingrammicro.com